Târgul Internațional de Caritate revine la Chișinău cu cea de-a 22-a ediție. Unde vei putea cumpăra daruri pentru sărbători

faa317c1-39cd-4241-985e-50e256d67338

Târgul Internațional de Caritate revine la Moldexpo cu cea de-a 22 ediție. Tradițional, târgul își va deschide ușile la începutul lunii decembrie, în acest an pe 9 de decembrie. Pavilionul central de la Moldexpo vă va surprinde cu o gamă vastă de daruri, iar femeile de afaceri, diplomate și soțiile diplomaților străini vor aduce la un loc cultura și tradițiile sărbătorilor de iarnă ale mai multor popoare.

Târgului internațional de caritate este organizat anul de „Clubul Internațional al Femeilor din Moldova”, alături de reprezentanți ai corpului diplomatic din Moldova ș are drept obiectiv colectarea de fonduri pentru cinci proiecte locale, axate pe îmbunătăţirea calităţii vieţii femeilor și copiilor defavorizați.

Banii adunaţi din donațiile vizitatorilor sau din vânzările biletelor de acces, precum şi pentru participarea la tombolă vor fi donați celor cinci beneficiari selectați de către comitetul de granturi al „Clubului Internațional al Femeilor din Moldova”.

Potrivit Adrianei Lungu, târgul de caritate este o tradiție foarte frumoasă preluată din alte culturi. Ea a menționat că acesta este evenimentul central al Clubului Internațional al Femeilor, care generează cea mai mare acumulare de fonduri pentru proiectele de caritate.

În acest an, la Târgul Caritabil de Crăciun va fi prezentată o expoziție cu diverse obiecte de artizanat, tombolă cu premii și ghișeul „a doua șansă”. La ediția de anul trecut, la târg au fost adunați 36 de mii de euro și au participat aproximativ cinci mii de persoane.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook a evenimentului.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente