Comedy Zebra Show merge, pentru prima dată, la Cluj cu un spectacol. Cum poți achiziționa biletele

Comedy_Zebra_Show_1

Asociația Apartenența, din Cluj-Napoca, în colaborare cu trupa Comedy Zebra Show, din Chișinău, invită toți doritorii să petreacă o seara relaxantă, să râdă mult și cu poftă, în data de 25 noiembrie, la un spectacol de stand-up, cu drag, din inima Moldovei.

La Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, începând cu ora 19.00, va avea loc primul spectacol adus de trupa Comedy Zebra Show în Transilvania.

Băieții de la Comedy Zebra Show pot fi ușor recunoscuți de publicul de peste Prut, mai ales după prestațiile lor pline de originalitate, în cadrul emisiunilor iUmor.

Comedy_Zebra_Show_1 Fiind prima trupă de comedie în limba română, din Republica Moldova, Comedy Zebra Show și-a creat cu multă perseverență un nume în lumea umorului și a susținut în ultimul an numeroase spectacole atât în România, cât și peste hotare.

Biletele la eveniment pot fi achiziționate online aici și la Agenția de Bilete a Teatrului Național (Piața Ștefan cel Mare nr. 14).

Evenimentul este organizat de Apartenența – o structură neguvernamentală, apolitică și independentă, înființată la inițiativa unui grup de tineri originari din Republica Moldova, care dezvoltă proiecte cu impact cultural, educațional și social în Cluj-Napoca.

Acesta nu este primul eveniment inițiat de ONG. În primăvara anului curent, Teatrul Geneza Art, din Chișinău, a prezentat două spectacole, în premieră, pentru publicul clujean, cu susținerea Asociației Apartenența.

Pe viitor, tinerii din Apartenența, își propun să dezvolte noi proiecte care să faciliteze un schimb cultural între artiștii din Republica Moldova, România și nu numai.

Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente