Anastasia Lazariuc a vorbit pentru prima dată despre apariția la concertele organizate de Ilan Șor

anastasia lazariuc
Foto: libertatea.ro

Cunoscuta interpretă, Anastasia Lazariuc, a vorbit pentru prima dată despre apariția la concertele organizate de Ilan Șor. Cântăreața a argumentat prin faptul că este artistă, nu face politică şi merge acolo unde este invitată.

Într-un interviu pentru Jurnal de Chișinău interpreta a declarat că nu știe cine este Ilan Șor și nici faptul că numele acestuia figurează în cele două rapoarte Kroll în legătură cu frauda bancară.

„Eu sunt artistă. Nu știu cine a furat și pe cine a furat. Pentru chestia asta există justiție. Artiștii sunt artiști de când lumea. Eu voi cânta pentru oamenii ceia amărâți care au plecat de-acasă pentru o viață mai bună. Celelalte revolte eu nu le cunosc și nu sunt eu cea care trebuie să facă ordine în toate lucrurile astea”, a spus interpreta.

Mai mult, Anastasia Lazariuc a zis că nu știe cine este Ilan Șor: „Nu știu nimic despre el. M-a sunat impresarul și mi-a spus că eu merg să cânt pentru cei plecați din Basarabia, pentru cei amărâți care vin la spectacol și duc dorul de țară. Eu cânt aceleași cântece pe care le-am cântat și mi le-au scris compozitorii și poeții din țara în care m-am născut. Mai multe ce să vă spun!? Revolte au fost și vor fi întotdeauna în lume. Ce să fac? Pe cine să împac? Eu de unde să știu cine dintre ei are dreptate?”, a mai spus artista.

De asemenea, interpreta a refuzat să spună ce onorariu a primit pentru că a cântat la concert.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente