Nereguli într-un magazin de la Ciocana. Țigări și vodcă comercializate fără permisiune și în condiții antisanitare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un agent economic din sectorul Ciocana riscă amendă în mărime de la 6.000 la 15.000 de lei după ce, în urma unor verificări desfășurate de ofițerii de investigare a fraudelor economice din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău au ridicat 9.000 de țigări (450 pachete) de diferită marcă, 30 sticle de vodcă și 75 de pahare cu vodcă.

Potrivit oamenilor legii, în magazinul alimentar amplasat pe strada Mihail Sadoveanu erau comercializate băuturi alcoolice și a produse din tutungerie fără permisiune și careva acte de proveniență, precum și în condiții antisanitare. Toate probele au fost ridicate și depozitate până la decizia instanței de judecată, iar polițiștii continuă investigarea tuturor circumstanțelor.

În acest context, instituțiile competente în domeniul alimentației publice vor fi sesizate pentru luare de atitudine conform legislației în vigoare. Poliția Capitalei continuă acțiunile la acest compartiment, iar cetățenii sunt atenționați să respecte legislația în vigoare și să se conformeze cerințelor legale ale polițiștilor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...