17:01:26 28.03.2024
Stiri

VIAȚA unui jurnalist care a demascat afacerile lui Juve cu mafia, pe muchie de cuțit. Cum a scăpat de MOARTE

Știri 16.11.2018 08:02 Vizualizări2121 Autor: Ziarul National
VIAȚA unui jurnalist care a demascat afacerile lui Juve cu mafia, pe muchie de cuțit. Cum a scăpat de MOARTE Sursa: digisport.ro


Anul trecut, jurnalistul Federico Russo de la Rai Sport a reușit să demaște afacerile clubului Juventus Torino cu mafia italiană. De atunci, el primește amenințări cu moartea, iar în urmă cu două seri, era cât pe ce să fie asasinat.

Federico Russo a fost salvat de propriul câine, care în momentul în care a simțit o prezență străină aproape de casă, a început să latre. Până să sune la poliție, bărbatul s-a trezit „într-un lac de benzină” și a observat un individ care fugea din curtea sa. În plus, în casă, el a găsit o cruce desenată pe perete.

Federico Russo, salvat de câine

„Mă întorsesem acasă foarte târziu, știau sigur că sunt acasă și dormeam, când am auzit zgomote de afară, iar câinele lătra puternic. Am ieșit desculț și am nimerit într-un lac de benzină. Chiar am alunecat și am căzut, eram plin de benzină. Când m-am ridicat, cineva fugea de la mine din curte”, a dezvăluit jurnalistul.

VIDEO

Federico Russo a dezvăluit afacerile lui Juventus Torino cu celebra mafie Calabria. În ultimii 10 ani, clubul dădea mafiei bilete, pe care mai apoi le vindea la suprapreț. În urma acestui scandal, trei membri ai mafiei au fost condamnați în total la 112 ani de închisoare, Juventus a fost amendată cu 700.000 de euro, iar președintele Andrea Agnelli a fost suspendat timp de un an.

Sursa: digisport.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md