/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Cristiano Ronaldo, în culmea fericirii! Georgina a spus "Da!" și se pregătesc de nuntă

missing
15 noiembrie 2018, ora 18:20

Jurnaliștii de la cel mai citit ziar lusitan, Correio da Manha, au lansat informația pe care o prezintă cu fotografii în care au surprins inelele similare. „Cristiano deja a cerut-o în căsătorie și nunta va avea loc, dar puține persoane cunosc detaliile“. De asemenea, Georgina ar fi început deja să probeze rochii de mireasă.

Foto: digisport.ro

Totodată, Cristiano și Georgina au sărbătorit un an de la nașterea fiicei lor, Alana Rodriguez.

În acest an, în urmă cu câteva luni, mama lui Cristiano Ronaldo, părea să fie fericită de evenimentul din familia sa, vorbind extrem de frumos despre Georgina:

Este mama nepoatei mele și este viitoarea mea noră. Încă nu e nora mea, ci viitoarea noră. E o persoană foarte calmă.

Alte știri: /VIDEO/ Ar putea fi condamnat pe viață. În presă s-au scurs imagini cu Ronaldo și femeia care susține că a fost violată

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram