20:15:19 19.04.2024
Stiri

INCREDIBIL! // O cerșetoare dintr-o gară e mai bogată decât mai toți care îi dau bani. Are o vilă de cinci etaje!

Știri 15.11.2018 16:02 Vizualizări2823 Autor: Ziarul National


INCREDIBIL! // O cerșetoare dintr-o gară e mai bogată decât mai toți care îi dau bani. Are o vilă de cinci etaje! Sursa: libertateapentrufemei.ro

În gara din Hangzhou, China, zi de zi vine o femeie de 79 de ani, care are program de cerșit până la ora opt seara. La prima vedere, e demnă de toată mila, așa ridată, mică și cu glasul moale. Nici nu-i de mirare că oamenii îi pun în palmă fiecare cât are. În realitate, însă, băbuța e mai bogată decât majoritatea celor care îi dau bani.

De fapt, bătrâna, care procedează așa de foarte mulți ani, e o pensionară bogată, mult mai bogată decât media, ea având o vilă de cinci etaje, mai multe magazine și proprietăți în oraș, pe unele dintre ele închiriindu-le. În plus, are economii în mai multe conturi bancare, iar familia sa are o fabrică.

Prin urmare, nu duce deloc lipsă de bani. Sigur, și cei 50 de dolari pe care îi face zilnic contează, dar nu așa s-a îmbogățit. De fapt, cel mai probabil nici nu cerșește pentru bani. A refuzat să spună însă de ce face asta.

Fiul ei a încercat să o convingă să renunțe la acest obicei. Chiar a postat pe rețelele de socializare fotografii cu ea, spunând oamenilor să nu îi dea bani, pentru că nu are nevoie.

„I-am spus că e în regulă dacă ei nu îi pasă de reputația sa, dar nouă ne pasă”, a declarat el presei.

„Îi dau în fiecare zi mâncare delicioasă, dar ea insistă să meargă la cerșit. În ceea ce privește partea financiară, e mult mai bogată decât majoritatea oamenilor de aici. Are economii în mai multe bănci”, a mai spus el.

Cum familia nu a reușit să o convingă să renunțe la acest obicei (ba chiar a fost blamată pe motiv că femeia, cel mai probabil, merge la cerșit pentru că se simte singură, nefiindu-i acordată suficientă atenție), conducerea gării a luat problema în propriile mâini.

Din când în când se transmite un mesaj, prin portavoce, prin care oamenii sunt informați să nu îi dea bani bătrânei, pentru că nu are nevoie.

„O femeie din gară se folosește de vârstă pentru a cerși. Situația financiară a familiei ei e destul de bună, așa că nu cădeți în plasă!” – sună anunțul.

Sursa: libertateapentrufemei.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md