/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Cel puțin 17 persoane au fost rănite într-un metrou din Milano, după ce un tren a frânat brusc. Cine s-ar face vinovat

15 noiembrie 2018, ora 15:53

Un tren de metrou a frânat brusc, în apropierea staţiei de metrou “Uruguay” din Milano, iar 17 pasageri au fost răniţi.

Regia de transport din Milano (ATM) a transmis că „trenul de metrou a frânat brusc din cauza unei intervenţii de urgenţă la alimentarea cu electricitate a tronsonului, în contextul în care o persoană intrase în mod neautorizat în tunel cu presupuse intenţii sinucigaşe”.

Alimentarea cu electricitate pe Tronsonul Roşu al metroului din Milano a fost întreruptă zece minute, până când persoana suspectă a fost depistată şi evacuată.

„Imediat după reluarea alimentării cu electricitate, un tren a frânat brusc din cauza activării automate a sistemului de siguranţă. Compania prezintă scuze pentru incident şi încearcă să afle de ce s-a activat sistemul de siguranţă”, precizează Regia de transport din Milano.

Din cauza incidentului, circulaţia trenurilor de metrou a fost afectată în Milano.

Foto: liritv.it

Foto: milanotoday.it

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram