/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Europarlamentarul Petras Austrevicius la TV8: Cred că viitorul Moldovei este cel european, democratic și bazat pe economia de piață

missing
14 noiembrie 2018, ora 22:16

„Scontez pe dialog deschis și adoptarea acestui raport nu înseamnă că nu dorim dialog”, a spus Petras Austrevicius. Potrivit lui, săptămâna viitoare va veni la Chișinău un oficial european pentru a vedea pe ce reforme se poate sconta în continuare în Republica Moldova.

Parlamentarii europeni au votat rezoluția privind implementarea Acordul de Asociere a Republicii Moldova cu Uniunea Europeană, dezbătută ieri în plenul Legislativului European, cu 396 de voturi. Autorii raportului sesează mai multe probleme din Republica Moldova, care au dus la sistarea acordării asistenței macrofinanciare din partea Uniunea Europeană, precum modificările făcute la Legislația electorală, invalidarea alegerilor locale generale din Chișinău, lipsa transparenței în dosarul fraudei bancare, reforma fiscală ș.a.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram