/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Ținută captivă într-un apartament din Italia. O moldoveancă a fost violată și impusă să se drogheze timp de două săptămâni

missing
14 noiembrie 2018, ora 17:54

Publicația Il Messagerro scrie că cetățeanul macedonean, în vârstă de 54 de ani, a ținut-o captivă pe moldoveancă într-un apartament din periferia de Est a localității Pisa, în apropierea unui spital.

Acolo, victima a fost obligată să bea alcool și să se drogheze, ca mai apoi să fie violată de agresor. După două săptămâni de calvar, sâmbăta trecută, tânăra a reușit să trimită un mesaj pe WhatsApp unui cunoscut italian.

Fata a anexat și fotografii în care apare cu vânătăi pe față. Bărbatul a mers cu acest mesaj la poliție, iar oamenii legii au demarat imediat căutările. Au reușit să identifice apartamentul în care era sechestrată tânăra după ce au localizat semnalul telefonului, dar și datorită imaginilor din apartament expediate de către tânără, prin mesaje.

În timpul descinderilor, polițiștii au găsit în apartament și un cetățean originar din Maroc. Macedonianul a fost arestat preventiv, în timp ce acesta este cercetat pentru complicitate, în libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram