/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Scandal într-un local din Capitală. Doi tineri riscă amendă de până la 1 500 lei

14 noiembrie 2018, ora 18:11

– El este cumătrul meu. El când e bat, nu trebuie …
– Domnule, ne urmați vă rog la inspectoratul de poliție Buiucani.
– Ok. Din urma voastră vă urmăm.

În ciuda somațiilor polițiștilor, cei doi tineri în vârstă de 21 și, respectiv, 26 de ani, nu au vrut să meargă la sectorul de poliție. În cele din urmă, scandalagiii, au fost băgați cu forța în mașina oamenilor legii.

– Domnule, vă rog frumos să urcați la bordul automobilului de serviciu. În caz contrar, o să fiu nevoit să aplic forța fizică.
– Stați puțin, dar pentru ce să aplicați forța fizică?
– Pentru că nu vă subordonați cerințelor legale.

Cei doi urmează să fie trași la răspundere pentru Huliganism nu prea grav și riscă să plătească o amendă de până la 1500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 40 la 60 de ore.

Incidentul a avut loc aseară, în timpul unor razii efectuate în localurile de agrement, baruri, cafenele, cluburi și magazine alimentare cu regim prelungit. Scopul acestor acțiuni este de a combate criminalitatea, consumul și traficul de droguri, precum și actele de huliganism.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram