/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

/FOTO/ În acest weekend, vino să te bucuri de reduceri de până la 70% la Palas Mall

missing
14 noiembrie 2018, ora 16:40

Cei care vor să-și reînoiască garderoba, se pot bucura de ofertele brandurilor îndrăgite, din Palas Mall. Discounturi de până la 70% găsesc la Goana, Kultho, Triumph și Jolidon. Iar preţuri înjumătăţite veţi găsi la Il Passo, Kitchen Shop, Le Coper, Louis Purple, Mary Point, Opticris, Pupa Milano, Teyzo. Oferte sunt și la H&M, Sophia, Nike Iași, Meli Melo, Hervis, Kiehls, Lavande.

PALAS MALL include shopping mall, shopping street, săli de evenimente, clădiri de birouri clasa A, hotel 4*, parcare subterană cu circa 2.500 de locuri, parc şi spaţii verzi de peste 50.000 mp.

Ansamblul se desfăşoară pe o suprafaţă totală construită de aproximativ 270.000 mp, care reprezintă o investiţie de peste 265 milioane de euro.

Conceput este un proiect de dezvoltare urbanistică, economică, socială şi culturală, PALAS contribuie la dezvoltarea Iaşului, prin atragerea de investitori străini, şi la repoziţionarea capitalei Moldovei în circuitul turistic naţional şi internaţional.

Foto: palasmall.ro

Foto: palasmall.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram