/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Rezoluția privind implementarea Acordului de Asociere a Republicii Moldova cu Uniunea Europeană a fost votată în Legislativul European

missing
14 noiembrie 2018, ora 15:16

Din numărul total al eurodeputaților prezenți în sală, 186 au votat împotriva adoptării textului Rezoulției.

Amintim că, ieri, în plenul Parlamentului European a fost dezbătut raportul privind implementarea Acordul de Asociere a Republicii Moldova și a Georgiei cu Uniunea Europeană. Raportor pentru Republica Moldova a fost eurodeputatul Petras Auštrevičius.

Autorii raportului sesează mai multe probleme din Republica Moldova, care au dus la sistarea acordării asistenței macrofinanciare din partea Uniunea Europeană, precum modificările făcute la Legislația electorală, invalidarea alegerilor locale generale din Chișinău, lipsa transparenței în dosarul fraudei bancare, reforma fiscală ș.a.

Acordul de Asociere dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană a fost semnat pe data de 27 iunie 2014.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram