Noble Manhattan organizează la Chișinău workshop-ul „Introducere în Coaching” cu Gerard O’Donovan

Chisinau 8 (1)

Noble Manhattan Coaching va invita pe data de 15 Decembrie 2018 la workshop-ul „Introducere in Coaching” cu Gerard O’Donovan, fondator si CEO al Noble Manhattan Coaching, cea mai veche scoala de coaching din Europa.

Evenimentul este creat special pentru oameni curajoși, deschiși și cu viziune, scopul sau fiind punerea la dispoziție a unor instrumente despre coaching și oferirea sprijinului în vederea creșterii performantei ca viitor coach.
Noble Manhanttan Coaching.

Noble Manhattan Coaching se afla în topul companiilor de coaching din Europa și printre primele patru la nivel international. A fost înființată în 1993 în Marea Britanie și operează în 28 de țări din Europa, America, Asia, Australia și Africa. Noble Manhattan Group oferă cursuri și certificări de coaching și de formare coachi în organizații profesionale acestea fiind acreditate de Institutul de Leadership si Managemanet – ILM (de nivelul 3 – 7), de Federeația Internațională de Coaching (ICF) și Autoritatea Internațională pentru Coaching și Mentoring Profesionist – IAPC&M.

Întâlnirea cu Gerard O’Donovan este un eveniment care îți oferă prilejul de a-l cunoaște pe unul dintre cei mai renumiți speakeri motivaționali și inspiraționali din lume. Evenimentele de acest tip sunt o modalitate excelenta de a te informa cu privire la cursurile și formările necesare pentru a te pregăti ca Life Coach, Executive Coach sau Corporate Coach.

#Cine este Gerard O’Donovan?

Gerard O’Donovan este fondatorul și CEO al primului grup de coaching din Europa: Noble Manhattan Group, CEO al Grupului Alpha – Peer to Peer, presedintele IAPCM (International Autority for Professional Coaching & Mentoring), președinte al International Coaching News, fondator si CEO al Coach Radio International. El este coach de top, consultant, scriitor și trainer și un antreprenor de succes. Pentru mai multe detalii vă invităm să vizitați pagina noastra www.noble-manhattan.com sau ne puteți scrie la [email protected]

Ești trainer, antreprenor, manager, consultant, HR Specialist sau pur și simplu îți dorești să modelezi oameni și companii? Participă la eveniment și vei afla cum îți poate fi de folos coachingul în CARIERA sau PROFESIE în cadrul Introducerii în Coaching din Chisinau.

#Rezultatele workshop-ului

Participând alături de Gerard O’Donovan la workshop-ul „Introducere în Coaching” vei dobândi o înțelegere aprofundată asupra istoriei și creșterii spectaculoase a coaching-ului, asupra diferitelor tipuri de coaching, a diferențelor dintre terapie și consiliere și, cel mai important, vei înțelege de ce este atât de popular coaching-ul în mediul personal și de business.

În cadrul workshop-ulului „Introducere in Coaching” de la Chișinău vei putea experimenta o demonstrație de coaching concepută după unul dintre cele mai de succes modele, iar la sfârșit vei înțelege puterea și eficacitatea acestui model. După evenimentul de la Chișinău, vei putea utiliza și tu acest instrument de coaching fără nici o barieră.

#De ce „Introducere în Coaching”?

Pentru că este un workshop interactiv în care vei experimenta tu însuți coaching-ul;
#Vei putea experimenta un model real de coaching;
#Vei primi și vei oferi coaching;
#Vei experimenta pe viu coachingul alături de unul dintre cei mai de succes coach;
#Vei obține informații scrise valoroase;
#Vei câștiga în timp ce înveți.
#Vom fi acolo să vă răspundem onest la toate întrebările, fie că sunt despre cursurile noastre, despre industria coaching-ului, unde se poate aplica coaching-ul, cui-i se potrivește sau despre pașii care te pot transforma într-un coach profesionist.

Evenimentul „Introducere în Coaching” de la Chișinău este organizat în parteneriat cu Diana Moraru, CEO al International Coaching Solutions, Diez.md, Cursor.md, Ronews.co.uk, Moldova în progres.

#Agenda workshop-ului

9:00 – 10:00 Înregistrarea participanților
10:00 -10:15 Discurs de deschidere
10:15 – 10:45 Ce este coaching-ul?
10:45 – 11:15 Coaching-ul în Europa. Necesitatea acreditarii și controlul calității în coaching
11:15 – 11:45 Dinamica actuala în coaching
11:45 – 12:00 Pauză de cafea
12:00 – 13:00 Coaching-ul ca și carieră
13:00 – 14:00 Pauza de masă*
14:00 – 17:30 Cum să-ți motivezi echipa pentru performanță. Modelul circular în coaching
15:30 – 15:45 Pauză de cafea
15:45 – 17:30 Cum să-ți motivezi echipa pentru performanta. Modelul circular în coaching

#Taxa de participare:

49 euro  și ai posibilitatea de a veni cu un oaspete fără nici un cost suplimentar!

*Materialele, pauzele de cafea sunt incluse în taxa de participare.

Poți rezerva locul la adresa https://introducerecoaching.gr8.com/ sau ne poți contacta la adresa de email [email protected]

Data limită a înscrierilor este de 10 Decembrie 2018.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente