A văzut o motoretă parcată și nu s-a putut abține. Tânăr de 25 de ani reținut pentru furt

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr de 25 de ani, domiciliat în comuna Dumbrava din suburbia capitalei, a fost reținut de ofițerii de investigații a sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, fiind bănuit de furtul unei motorete de model „Honda” și două caschete. Acesta pur și simplu a luat motoreta parcată pe strada Ghioceilor, și-a încărcat-o în microbuzul cu care se deplasa și a dispărut, cauzând astfel proprietarului de 26 ani un prejudiciu în valoare de 17.000 de lei.

În rezultatul măsurilor întreprinse de forțele de ordine, motoreta a fost depistată și ridicată de la domiciliul tânărului. În cadrul audierilor tânărul și-a recunoscut vinovăția. În acest context a fost inițiată o cauză penală pentru furt, suspectul este cercetat în stare de libertate.

Totodată, de ofițerii de investigație a sectorului Buiucani, sunt demarate activități de investigații în acest sens, privind complicitatea lui în alte cazuri analogice săvârșite pe teritoriul capitalei. Conform legislației în vigoare suspectul riscă amendă în mărime de la 32.500 lei la 67.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...