/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Naționala Moldovei se pregătește pentru meciurile cu San Marino și Luxemburg

missing
13 noiembrie 2018, ora 19:32

„Cât avem aceste șanse matematice, trebuie să luptăm până la urmă”, Alexandru Epureanu, căpitanul Moldovei.

„Noi vom ieși la aceste două meciuri pentru victorie. Deja, după aceste două meciuri vom vedea dacă avem acces sau nu mai departe”, Radu Gânsari, mijlocașul Moldovei.

În ajunul confruntărilor, fotbaliștii echipei naționale se află într-o formă foarte bună. Alexandru Epureanu a marcat golul victoriei pentru Istanbul Bașakșekir în partida cu Beșiktaș, iar Radu Gânsari și Eugen Cociucau reușit au reușit câte o dublă pentru echipele sale de club. Mai mult decât atât, Artur Ioniță a reușit săptămâna aceasta să înscrie primul său gol în actuala ediție a Seriei A.

E foarte bine că marchează la cluburile lor și sperăm să marcheze și la echipa națională”, Alexandru Spiridon, antrenor Moldova.

Într-o formă perfectă se află și portarul naționalei Eugen Coșelev, care după catastrofa din Luxemburg, a reușit să-și păstreze poarta intactă pentru trei jocuri consecutive.

Suntem într-o situaţie cam incomodă. Nu totul depinde de noi. Totuşi, dacă avem o şansă, fie cât de mică, merită să luptăm pentru ea”, Alexei Coșelev, portarul Moldovei.

Și chiar dacă vor lua șase puncte, selecționerul naționalei nu mai crede într-un eventual succes.

Acum mai sunt șanse, șanse greu de crezut. Nu cred că Belarus poate să joace două meciuri la egal, iar noi trebuie să câștigăm două meciuri pentru a arăta că suntem pe drumul cel bun”, Alexandru Spiridon, antrenor Moldova.

Moldova va juca pe 15 noiembrie cu San Marino în deplasare, iar peste 3 zile se va confrunta pe teren propriu cu Luxemburgul.

REDACTOR: Dumitru Garcaliuc

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram