Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru 14 noiembrie, o zi de miercuri cu cer înnorat

pexels-photo-1381558
Foto: EVG photos

E miercuri și asta înseamnă că e mijlocul săptămânii. Pentru ca timpul să treacă mai frumos, echipa diez a selectat câteva evenimente la care poți să mergi împreună cu prietenii sau familia.

# Degustăm Vinuri Mari de la Producători Mici

Image may contain: drink

Vinoteca Casa Dacă dă startul unor întâlniri tematice, cu micii producători de vin din Republica Moldova. Degustări de vinuri de autor, vinuri artizanale, de calitate înaltă, în prezența vinificatorului care le-a creat și a somelierului Casa Dacă. Primul eveniment al seriei va avea loc miercuri, 14 noiembrie 2018, ora 18.30. Invitat special: Ilie Gogu, viticultor și vinificator, proprietarul vinăriei GOGU Winery din Căușeni. Mai multe detalii găsiți aici. 

# Special Guest: Alexandru Lebedev

Image may contain: 1 person, smiling, indoor

Excel în engleză este o clasă de conversație gratuită în engleză, predată de britanici nativi. În această miercuri, n calitate de invitat special va fi Alexandru Lebedev, fondatorul și CEO al Diez. Vino să te alături discuțiilor despre antreprenoriat, jurnalism și generația următoare din Moldova. Mai multe vezi pe Facebook.

# Două Inimi Gemene | Ediția XVI

Image may contain: text

Miercuri va avea loc cea de-a doua etapă a celei de-a XVI-a Ediție a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „Două Inimi Gemene”. Mai multe detalii urmăriți pe Facebook. 

# Madame Bovary

Image may contain: 1 person, text

Teatrul Geneza Art prezintă spectacolul „Madame Bovary” după celebrul roman cu același titlu de Gustave Flaubert, în regia Danielei Burlaca. Mai multe detalii urmăriți pe Facebook. 

# Bohemian Rhapsody

Image may contain: one or more people, sunglasses, text and closeup

Bohemian Rhapsody (2018) este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă. Mai multe vedeți aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente