/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Primăria Orhei neagă că reporterii ZdG nu au putut filma la OrheiLand și îi acuză că „făceau panică”

missing
13 noiembrie 2018, ora 16:50

Primăria municipiului Orhei condamnă minciuna și dezinformarea reporterilor de la ”Ziarul de Gardă”, promovată și de alte surse media, și anume că funcționarii primăriei Orhei ar fi interzis filmările pe teritoriul parcului de distracții ”OrheiLand” în timpul evenimentelor dedicate Zilei Orașului Orhei. Jurnaliștii de la ”Ziarul de Gardă”, la fel ca și alte surse media prezente la eveniment, au avut acces pe tot teritoriul parcului de distracții pentru a filma în timpul evenimentelor organizate cu ocazia Hramului orașului. De asemenea, negăm afirmația jurnaliștilor ZDG că le-a fost periclitată activitatea. Ținem să menționăm că, dimpotrivă, reporterii instituției media făceau panică și exces de zel, și deranjau vizitatorii parcului de distracții ”OrheiLand” veniți să serbeze Hramul localității”, se spune în comunicatul instituției.

Precizăm că, Organizațiile neguvernamentale de media au condamnat abuzurile persoanelor care au împiedicat jurnalistele de la Ziarul de Gardă (ZdG) să reflecte evenimentele organizate de Primăria orașului Orhei cu ocazia Hramului localității, din parcul de distracții „OrheiLand”.

Amintim că, reporterii Ziarului de Gardă au fost somați să nu filmeze în perimetrul parcului de distracții OrheiLand, acolo unde pe 8 noiembrie Primăria Orhei a organizat evenimente și activități pentru a marca hramul localității. Angajații parcului au invocat că reporterii nu ar avea acreditare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram