(foto) 71 de semne turistice multilingve au fost inaugurate în Chișinău. Costul proiectului este de 25 mii de euro

img

Pe străzile municipiului Chişinău au fost instalate semne turistice multilingve. Inaugurarea semnelor turistice a avut loc în cadrul unui eveniment organizat de Consiliul Europei în cooperare cu Asociația Națională de Turism Receptor (ANTRIM) și Centrul de informare turistică din Moldova.

După cum a menţionat în cadrul ceremoniei de inaugurare primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, semnele vor marca principalele locații turistice ale Chișinăului, în limbile română și engleză, precum și în limbile minorităților etnice – rusă, ucraineană, germană, bulgară și yiddish.

„Sunt sigur că acest frumos proiect va contribui la dezvoltarea turismului în Chișinău şi, în acelaşi timp, va crește vizibilitatea limbilor minoritate și va promova multilingvismul, moștenirea culturală națională și infrastructura turistică din capitală, a subliniat Ruslan Codreanu.

În total, pe străzile Chişinăului au fost amplasate 23 de indicatoare către 71 de destinații turistice. Bugetul total al proiectului a fost de 25.000 de euro.

img (1) img (2) img (3)

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente