/VIDEO/ Un grup specializat în traficul ilicit de droguri, anihilat de oamenii legii. Bărbații cultivau cânepă și vindeau marijuană

13 noiembrie 2018, ora 09:23

Potrivit PCCOCS, învinuiții cultivau plantele de cânepă, iar ulterior comercializau marijuana consumatorilor. În procesul documentării, s-a stabilit că un gram de marijuană era realizată la prețul de 100 lei.

În rezultatul perchezițiilor efectuate au fost depistate și ridicate aproximativ 5 kg de marijuană, droguri sintetice în proporții deosebit de mari, mijloace bănești provenite din realizarea drogurilor, cântare electronice la scara mică.

Învinuiții se află în stare de arest preventiv. Dacă le va fi dovedită vinovăția, aceștia riscă o pedeapsă de la 7 la 15 ani închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram