/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Cinci persoane au murit, după ce o barcă cu 15 migranţi la bord s-a scufundat în Marea Egee

missing
12 noiembrie 2018, ora 20:40

Alte cinci persoane sunt date dispărute. Trei fiind scoși din mare, cu ajutorul unor bărci de pescuit, după ce nava cu refugiații de la bord s-a scufundat în provincia Izmir. Doi oameni însă, au înotat până pe țărm.

Un cetățean iranian și alți 14 afgani se aflau în barcă înainte de a se scufunda, iar operațiunile de căutare sunt în continuare pentru cele cinci persoane date dispărute.

Pe 15 octombrie, ministrul turc de interne, Suleyman Soylu, a declarat că 80 000 de imigranți ilegali afgani au fost ținuți în Turcia în 2018, iar numărul acestora era de 45 000 pentru întregul an al anului 2017.

Populația din Afganistan este în jur de 35 de milioane de oameni.

Foto: twitter/ Yazidi

Foto: ahvalnews.com

Foto: ahvalnews.com

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram