Colorează zilele posomorâte de toamnă cu cele mai frumoase evenimente recomandate de echipa #diez

WallpaperUP

Vremea de afară s-a răcit brusc și ploile ne mai dau bătăi de cap, dar nu timpul e cel care răspunde de buna noastră dispoziția. Așa că, lasă toată tristețea după ușă, nu-ți fie frică să ieși afară (pentru asta aruncă haina mai groasă pe tine și echipează-te cu o umbrelă) și să te distrezi pe măsură. Mai jos vezi la ce evenimente poți merge marți, 13 noiembrie.

#CinePOLSKA 2018 // Săptămâna filmului polonez la Chișinău

Da plouă, ei și? Cine a spus că pe timp de ploaie nu putem merge la cinema? Pentru cei care iubesc filmul și cultura poloneză, acest eveniment este unul cât se poate de perfect pentru ziua de marți.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Șlagărul Anului 2018

„Șlagărul Anului” sau Premiul Național în Domeniul Muzicii Ușoare din Republica Moldova- este un eveniment muzical anual de mare amploare, cu decernarea trofeelor pentru cei mai buni artiști și cele mai difuzate și solicitate melodii ale anului.

Dacă îți place estrada autohtonă atunci găsește mai multe detalii despre eveniment AICI!

#Ziua Mondială a Filosofiei

Joi vom marca Ziua Mondială a „dragoste de înţelepciune”, adică a filosofiei. Cu această ocazie sunt organizate mai multe evenimente. Unul dintre acestea deja a început, detalii găsești AICI!

Toamnă, ploaie și…filosofie, sună perfect!

#Ședința Top Toastmasters din 13. 11. 2018

În fiecare zi de marți, băieții și fetele de la Top Toastmasters Club (Chișinău) te așteaptă la o ședință specială, acolo ai posibilitatea să înveți lucruri utile, alături de oameni drăguți.

Mai multe detalii găsești AICI!

#PRIZONIERĂ ÎN PÂNZA DE PĂIANJEN 2D

Pentru un marți alege un film cu un astfel de subiect: Tânăra hackeriță Lisbeth Salander și jurnalistul Mikael Blomkvist se trezesc prinși într-o rețea de spioni, criminali cibernetici și oficiali corupți.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Pink party

Dacă ești un iubitor înrăit de distracții atunci faptul că în calendar e marți și e început de săptămână nu te încurcă să dansezi și să te distrezi alături de prieteni.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente