Tânăr de 19 ani, din Tiraspol, stopat în trafic cu 200 sticle de divin în mașină. Ce riscă acesta

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr de 19 ani, locuitor al orașului Tiraspol, a fost depistat de polițiștii din Florești în timp ce transporta 200 de sticle de divin, în valoare de 20.000 de lei, fără niciun act de proveniență. Băutura a fost ridicată și urmează a fi supusă expertizei, iar tânărul riscă o amendă în mărime de 4.500 lei și cu marfa confiscată.

Polițiștii au oprit un automobil de model „VW Golf” pe traseul R-14 Chișinău-Soroca, în satul Prodănești, ca urmare a unei informații operative. După controlul unității de transport, polițiștii au depistat 200 de sticle de divin. Alcoolul urma să fie comercializat pe teritoriul raionului Florești.

La solicitarea poliţiştilor de a prezenta spre verificare actele de însoţire a produselor alcoolice, şoferul nu a putut demonstra niciun act de proveniență asupra mărfii, menționând că a transportat băutura din regiunea transnistreană.

În context, Poliția recomandă cetățenilor să procure băuturi alcoolice numai din locuri autorizate, pentru a nu vă pune în pericol sănătatea, sau chiar viața.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...