(video) Ai grijă de sănătatea ta în tinerețe, ca să fii „verde” la bătrânețe! Sănătatea bărbaților în noul produs B!tonic MAN

43443940_1883442975067301_7006089062851280896_o

Concurs inedit cu premii… pline de adrenalină lansat pe rețelele de socializare de către B!tonic Moldova, brand sănătos PREMIUM de suplimente alimentare germane.

Campania „Fii bărbat adevărat cu B!tonic MAN!” este o provocare pentru cei care doresc să-și încerce forțele cu sportivii profesioniști în cele patru competiții pregătite special pentru ei:
# Săritura cu parașuta
# Trasul la țintă din armă
# Întrecerile carting
# Competiție paintball

Primul norocos, Alexandru Leahu, și-a încercat deja puterile în competiția de săritură cu parașuta, iar rezultatele le puteți viziona în materialul video ce urmează:

Acest concurs vine să anunțe cu voce tare lansarea noului produs pentru sănătatea bărbaților – B!tonic MAN. Sănătatea bărbatului este un subiect foarte rar discutat, în primul rând din cauza informării slabe a populației, dar și din cauză că foarte mulți bărbați încep să caute soluții abia atunci când simt că ceva nu este în regulă.

Când spunem „sănătatea bărbatului” ne referim, de fapt, la performanța fizică a acestuia, rezerva de energie, fertilitate, virilitate și, nu în ultimul rând, la potență.
Însă e mult mai ușor să previi decât să tratezi, nu-i așa? Profilaxia prostatei, a „doua inimă” a bărbatului, este recomandată începând de la vârsta de 25 ani, ceea ce presupune control regulat la medic, alimentație echilibrată cu alimente ce conțin proteine calitative, zinc, seleniu, care influențează atât sănătatea prostatei, cât și performanțele zilnice ale organismului bărbatului – forța și potența.

Suplimentul alimentar B!tonic MAN vine să înglobeze armonios toate ingredientele necesare pentru a ajuta sănătatea bărbatului, și anume:

# Zincul contribuie la menținerea unui nivel normal de hormon sexual masculin în sânge, precum și la metabolizarea optimală a proteinelor.
# Vitamina C crește rezistența fizică, nivelul de energie și normalizează metabolismul energetic.
# Extractul din semințe de dovleac – îmbunătățește funcția prostatei și previne apariția adenomului de prostată.
# Aminoacidul L-Arginina îmbunătățește circulația sangvină și stimulează secreția hormonului de creștere.
# Pulberea de Maca are rol de menținere a fertilității, reproducerii și nivelului testosteronului în sânge. Reglează nivelul hormonal și reduce oboseala.
# Extractul de Schinduf mărește concentrația de testosteron și facilitează spermatogeneza.

Odată cu administrarea B!tonic MAN se observă creșterea imunității bărbaților, metabolismului și reactivarea funcțiilor organismului specific bărbătești. Creșterea și profilaxia potenței se face datorită mineralelor speciale și extractelor de plante care stimulează sănătatea hormonală și virilitatea.

Dozajul ingredientelor active a fost ales astfel încât să poată fi metabolizat de organism în cel mai bun mod posibil. Nutrienții își susțin reciproc efectul și influențează absorbția în organism. Calitatea ridicata a ingredientelor (puritatea) îmbunătățește, de asemenea, absorbția ingredientelor. Vitaminele și mineralele acoperă 100% din necesarul zilnic, supliment perfect pentru bărbați.
B!TONIC MAN este vegan, vegetal pur, fără OMG si este fabricat in conformitate cu cele mai înalte standarde de producție din Germania.

Poți afla dacă produsul B!tonic Man ți se potrivește de la un nutriționist pe pagina oficială de Facebook Bitonic Moldova sau la numărul de telefon +37368900890. Acest serviciu este gratuit până la sfârșitul lunii noiembrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente