/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Înotătorul moldovean Ion Lazarenco, nominalizat pentru titlul „Omul Anului 2018” de o organizație din SUA

missing
12 noiembrie 2018, ora 12:01

Conaționalul nostru va concura cu alți 14 sportivi din diverse țări la fiecare dintre cele două categorii.

Organizația care l-a nominalizat pe Ion Lazarenco enumeră mai multe performanțe ale înotătorului originar din Republica Moldova: traversarea Strâmtorii Gibraltar (4 ore și 41 de minute), Canalul Mânecii (13 ore și 34 de minute), Strâmtoarea Nordului (16 ore și 23 de minute), Canalul Sf. Catalina (12 ore și 1 minut), Canalul Molokai (18 ore și 11 minute), Canalul Tsugaru (11 ore și 20 de minute) și Strâmtoarea Cook (11 ore și 5 minute).

Pe lângă cele două categorii sus-menționate, organizația propune câte 15 nominalizări pentru titlul „Femeia Anului 2018” și o altă categorie numită „Offering of the Year”.

Votul se desfășoară online. Cei care vor să-l susțină pe Ion Lazarenco, îl pot vota, accesând acest link.

Candidații pot fi votați până pe 1 ianuarie, ora 12:00 (ora Californiei). În aceeași zi vor fi anunțate și rezultatele finale.

Vezi și: /VIDEO/ Ion Lazarenco Tiron – moldoveanul cu șapte strâmtori în pușculiță. A înotat printre rechini și meduze timp de 11 ore

/VIDEO/ „Înotam și plângeam de durere”. Ion Lazarenco, despre provocările celor șapte strâmtori pe care le-a înotat

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram