/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

La Chișinău vor fi instalați doi arbori solari. Ajută Primăria să identifice locul unde vor fi montați

missing
12 noiembrie 2018, ora 09:20

Criteriile pentru selectarea locului sunt următoarele:
– Spațiul propus trebuie să fie un loc deschis cu o suprafață de cel puțin 200 metri pătrați. Instalația solară trebuie să fie amplasată pe o suprafață solidă și necesită un perimetru de instalare de cel puțin 4 metri pătrați.
– Locul propus trebuie să fie public accesibil și să fie în apropierea unui flux de oameni care să beneficieze de oportunitățile oferite de instalația solară.
– Spațiul propus trebuie să fie amplasat într-o zonă însorită cu acces la lumina soarelui pe parcursul întregii zile. Se recomandă ca locul propus să fie îndepărtat de clădiri înalte care pot restricționa accesul la lumină.

După ce va fi selectat locul, arborii vor fi instalați în decurs de două luni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram