/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

România: Un tânăr a înjunghiat un bărbat, apoi a intrat cu maşina în pietoni

11 noiembrie 2018, ora 15:38

Potrivit Mediafax, zece persoane au ajuns la spital în urma atacului la mall. În urma analizelor s-a stabilit că atacatorul era beat. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,37 mg/l.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila, la mall au fost rănite şapte persoane, între care şi doi copii, în vârstă de 11 şi 13 ani. Acestora li se adaugă cele două persoane rănite pe centura de ocolire, precum şi bărbatul înjunghiat.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Brăila, Alina Neacşu, a declarat pentru Mediafax că victimele sunt în stare stabilă, dar au multiple traumatisme.

Tânărul a fost reţinut. Potrivit unor martori, în momentul în care a fost imobilizat, tânărul striga „trebuie să curgă sânge în ţara asta”.

Potrivit unor surse judiciare, tânărul are permis de conducere din februarie 2018.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram