/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Sinistrații care sunt cazați în sanatoriu după explozia de pe bd. Moscova vor fi asigurați cu hrană, până vor reveni în locuințe

missing
09 noiembrie 2018, ora 12:36

Sinistrații care sunt cazați în prezent în Centrul de recuperare sanatorială al Spitalului Clinic al Ministerului Sănătății, în urma deflagrației din luna octombrie, din sectorul Rîșcani al capitalei, vor fi asigurați cu hrană gratuită până vor reveni în locuințele lor. 

Conducerea Primăriei Chișinău a emis o dispoziție prin care obligă Direcția generală economie, comerț și alimentație publică să identifice urgent un agent economic, pentru prestarea acestor servicii.

Bani pentru achitarea serviciilor antreprenorului care va asigura sinistrații cu hrană vor fi alocați din Fondul de rezervă al municipiului Chișinău.

Amintim că, explozia de pe bd. Moscova 11/5 a avut loc la începutul lunii octombrie. În urma deflagrației au decedat cinci oameni, iar alte câteva zeci de persoane au rămas fără adăpost.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram