14:45:20 28.03.2024
Stiri

VIDEO PAPARAZZI // Dieta nu e pentru EBA! Asta e mâncarea la care nu renunţă nici în ruptul capului

Monden 08.11.2018 20:30 Vizualizări1873 Autor: Ziarul National
VIDEO PAPARAZZI // Dieta nu e pentru EBA! Asta e mâncarea la care nu renunţă nici în ruptul capului sursa: spynews.ro


Devenită o adevărată mamă eroină, după ce a adus pe lume trei copii minunaţi, Elena Băsescu nu pare să mai ţină cont de felul în care arată. În timp ce alte femei sunt înnebunite după diete miraculoase, EBA este interesată să se răsfeţe cu mâncarea preferată, chiar dacă aceasta conţine o groază de calorii.

Preparatele de tip fast-food sunt preferatele fiicei lui Traian Băsescu. Recent, aceasta nu a mai rezistat în faţa ispitei şi a mers să-şi comande mâncarea pe care o adoră. EBA a cumpărat o pungă plină cu produse care mai de care mai gustoase.

Apoi, după ce a plătit mâncarea, fiica lui Traian Băsescu nu a mai ţinut cont de nimic. Cu telefonul lipit de ureche, aceasta a demarat în trombă şi s-a îndreptat spre casă, probabil dornică să dea iama cât mai repede în preparatele pe care le avea în punga de lângă ea. Totul sub privirile paparazzilor spynews.ro, care au filmat momentul în care, doborâtă de poftă, Elena Băsescu a încălcat prevederile legale.

VIDEO

„Syda” nu şi-a uitat copiii

Dacă EBA este cunoscută ca o mămică de nota 10, nici Bogdan Ionescu nu se lasă mai prejos. Chiar dacă nu mai formează un cuplu alături de fiica fostului preşedinte al României, „Syda” îi oferă sprijin necondiţionat fostei sale neveste.

Conform surselor noastre, pentru creșterea micuţilor Sofia Anais şi Traian junior, bărbatul plăteşte lunar o pensie alimentară în valoare de 1.300 de euro. În plus, bărbatul contribuie şi cu cheltuieli adiționale, dedicate educației copiilor.

Sursa: spynews.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md