/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Două rute de autobuz din Chișinău își modifică itinerarele, începând cu ziua de luni

missing
08 noiembrie 2018, ora 17:56

Două rute municipale de autobuz își vor modifica itinerarele pentru locuitorii străzii Băcioii Noi. Este vorba despre rutele nr. 44 și 65.

Astfel, potrivit Primăriei Chișinău, se stabilește itinerarul rutelor municipale de autobuz nr. 44, 65, începând cu ziua de luni, 12 noiembrie, după cum urmează:

Tur: de pe bd. Dacia pe str. Băcioii Noi, șos. Muncești și în continuare pe traseele stabilite;Retur: de pe șos. Muncești pe str. Băcioii Noi, bd Dacia și în continuare pe traseele stabilite.

Î.M. „Parcul Urban de Autobuze” va afișa orarele de circulație în autobuzele rutelor nr. 44 și nr. 65, cât și la stațiile intermediare de pe str. Băcioii Noi.

Amintim că, strada Băcioii Noi a fost recent reparată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram