/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

România: DNA a cerut Senatului permisiunea de a-l urmări penal pe președintele Senatului pentru luare de mită

08 noiembrie 2018, ora 18:03

Cazul ar fi avut loc acum 10 ani, pe când acesta deținea funcția de prim-ministru. Dosarul a fost pornit, în 2018, la solicitarea autorităților judiciare din Austria care au precizat că suma impresionantă de bani ar fi fost folosită în campania electorală. Banii ar fi fost solicitați pentru ca demnitarul român să încheie mai multe acte adiționale la un contract comercial al firmei austriece.

Presa de la București scrie că vorba despre contractul Microsoft, unul dintre cele mai mari semnate în ultimii 30 de ani, fiind și unul dintre cele mai păguboase. Cererea de ridicare a imunității pe numele lui Tăriceanu va fi discutată de către conducerea Senatului, cel mai probabil, la începutul săptămânii viitoare. Fostul prim-ministru mai are dosare intentate pe numele său. El nu a comentat, deocamdată, informațiile prezentate astăzi de către DNA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram