Aprobat de Guvern! Când va fi organizat Târgul de Crăciun în acest an

qqqq-920×517-920×517

La începutul ședinței de Guvern din 8 noiembrie, Pavel Filip, a confirmat faptul că și în acest an va fi organizat Târgul de Crăciun în Capitală. În acest sens a fost aprobată de Executiv o hotărâre.

Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi Regulamentul de funcționare a Târgului de Crăciun. Pentru organizarea Târgului de Crăciun au fost alocate 8 milioane de lei. Târgul se va desfășura pe strada 31 august, în perimetrul străzilor Bănulescu-Bodoni și Pușkin. 

Guvernul a aprobat o hotărâre care prevede că în perioada 15 decembrie 2018–15 ianuarie 2019 în Capitală se vor desfășura activități dedicate sărbătorilor de iarnă și de promovare a produselor autohtone şi a potențialului turistic al Republicii Moldova.

Autorităţile administraţiei publice centrale responsabile de organizarea activităților dedicate sărbătorilor de iarnă şi de promovare a produselor autohtone şi a potenţialului turistic al Republicii Moldova vor asigura finanţarea acestora din contul şi în limitele bugetelor proprii.

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Agenția de Investiții va negocia și va contracta Întreprinderea de Stat „Organizaţia Concertistică şi de Impresariat „Moldova-Concert” în calitate de organizator al activităților dedicate sărbătorilor de iarnă. În acest sens, Ministerul și Agenția de Investiții vor aloca cel mult 3000,0 mii de lei și, respectiv, 5000,0 mii de lei.

Regulamentul de organizare a activităților dedicate sărbătorilor de iarnă şi de promovare a produselor autohtone şi a potențialului turistic al Republicii Moldova pentru perioada 15 decembrie 2018–15 ianuarie 2019 urmează să fie aprobat de Minister în următoarele 10 zile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente