/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin

Filip confirmă, va fi organizată ediția a II-a a Târgului de Crăciun. Când va fi inaugurat evenimentul

missing
08 noiembrie 2018, ora 14:16

Premierul Pavel Filip confirmă faptul că va fi organizată a doua ediție a Târgului de Crăciun din Chișinău. O decizie în acest sens urmează a fi luată azi, la ședința Executivului.

Astfel, potrivit primului ministru, ediția din acest an se va desfășura în perioada 15 decembrie 2018 – 15 ianuarie 2019.

Târgul de Crăciun de anul trecut s-a dovenit a fi o sărbătoare bine organizată. Peste cinci mii de copii s-au bucurat anul acesta. Dincolo de problemele cu care ne confruntăm trebuie să ne învățăm și să ne odihnim ca în Europa”, a declarat Filip, în debutul ședinței de la Guvern.

Amintim că, autoritățile municipale au început să pregătească teritoriul pentru Târgul de Crăciun pe strada 31 august, tronsonul cuprins între str. Alexandr Pușkin și str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni.

Vezi și: Organizarea ediției a II-a Târgului de Crăciun din Chișinău se ține în secret?! Teritoriul se pregătește, dar autoritățile nu știu nimic

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram