/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Un bărbat, reținut pentru că ar fi comercializat documente oficiale

missing
08 noiembrie 2018, ora 14:07

Potrivit polițiștilor, bănuitul era implicat într-un grup criminal ce punea în circulație bani falși și comercializa documente oficiale pe teritoriul municipiului Chișinău, cum ar fi: buletine de identitate, premise de conducere și pașapoarte a altor state, la preț începând de la 5 000 până la 7 000 lei.

La domiciliul unuia dintre membrii grupării, oamenii legii au depistat telefoane mobile cu cartele sim, folosite pentru punerea în circulație a banilor falși, da și sticuri de stocare a informaților despre proveniența și modalitatea utilizată la punerea în circulație a documentelor și banilor falși.

În urma percheziției, au fost depistat 8 pachete din hârtie cu masă vegetală fărâmițată cu miros specific și aparate confecționate artisanal destinate consumului de droguri. Pachetele au fost ridicate, sigilate și transportate de către polițiști.

Bănuitul a fost reținut de 72 de ore, pe acest caz fiind inițiate două cauze penale. Acesta riscă închisoare de la 5 până la 10 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram