09:38:47 23.04.2024
Stiri

Deputata Maria Ciobanu acuză că a fost AMENINȚATĂ „în stil banditesc” astăzi în Parlament de către Constantin Țuțu. Democratul neagă: „I-am propus să scriem împreună compuneri”

Partide/Comunicate 08.11.2018 13:15 Vizualizări7413 Autor: Ziarul National
Deputata Maria Ciobanu acuză că a fost AMENINȚATĂ „în stil banditesc” astăzi în Parlament de către Constantin Țuțu. Democratul neagă: „I-am propus să scriem împreună compuneri”


Deputata liberal-democrată Maria Ciobanu susține că în cadrul ședinței de astăzi a Parlamentului de ea s-a apropiat democratul Constantin Țuțu și a „amenințat-o în stil banditesc”.

Ciobanu a ținut să informeze colegii deputați despre acest lucru chiar în ședință, adăugând că va face public acest caz și în cadrul instituțiilor internaționale.

„Nu suntem în Codrii Orheiului. Locul acestui om nu este în Parlament”, a declarat Maria Ciobanu, făcând aluzie la dosarul privind omorul unei persoane în preajma unui local din Orhei la care ar fi participat și Țuțu acum câțiva ani.

În apărarea lui Țuțu a venit democratul Marian Lupu, care a cerut probe și i-a sugerat Mariei Ciobanu să înregistreze audio sau video asemenea incidente pe viitor.

„Poate Constantin Țuțu, fiind un bărbat tânăr, cu sânge fierbinte, este atras de frumusețea și inteligența colegei”, a ținut să glumească Lupu, adăugând, într-un final, că acuzațiile Mariei Ciobanu „sunt grave” și că asemenea acțiuni nu sunt admise în fracțiunea democrată.

Și Iurie Țap, colegul de fracțiune al Mariei Ciobanu, a regretat faptul că asemenea dialog, inițiat de Țuțu, a avut loc în Parlament: „Este inadmisibil”.

La rândul său, Constantin Țuțu a recunoscut că s-a apropiat de Maria Ciobanu, dar spune că i-a „mulțmit pentru grija care mi-o poartă” și i-a propus „să mergem împreună să scriem compuneri”.

„Mi-a spus că mai târziu, dar eu mai târziu nu pot, că mă duc să lucrez cu oamenii. I-am propus să meargă prin sate să lucreze și dumneaei cu oamenii, să nu-mi mai urmărească activitatea și să scrie pe Facebook”, a spus Țuțu.

Menționăm că ultima „încleștare” dintre Maria Ciobanu și Constantin Țuțu s-a consumat chiar ieri pe Facebook, după ce liberal-democrata s-a arătat indignată de faptul că părintele parohiei din Trușeni, suburbie a Chișinăului, a spus că Țuțu ar fi „un băiat bun”, care face multe lucruri pentru localitate.

„Sunt nevoit să vă mulțumesc din nou pentru grija ce mi-o purtați mie, în special, și colegilor din PDM, în general. Privind dintr-o parte activitatea Dvs. de pe Facebook, se creează impresia că sunteți un troll agresiv, nicidecum o doamnă deputat sau o fostă profesoară. Și culmea e că ați fi un troll pe care îl plătesc eu, pentru a promova activitățile și întâlnirile mele pe care le am practic zilnic cu cetățenii”, i-a răspuns Țuțu, tot pe Facebook.

Ulterior, Maria Ciobanu l-a invitat să scrie o dictare.



Amintim că, anterior, Maria Ciobanu a anunțat că a fost telefonată acasă noaptea și amenințată, tot după o dispută avută în Parlament cu Constantin Țuțu.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md