Trimite e-mail | Printeaza
Politic
07.11.2018

Biroul permanent a aprobat ordinea de zi a ședinței plenare din săptămâna curentă

Biroul permanent a aprobat ordinea de zi a ședinței plenare din săptămâna curentă

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședinței plenare din săptămâna curentă. Parlamentul urmează să reexamineze Codul serviciilor media audiovizuale și Legea cu privire la Inspectoratul General de Carabinieri.

Plenul Parlamentului va mai dezbate Raportul cu privire la analiza, expertiza și evaluarea legislației electorale care a stat la baza invalidării alegerilor locale noi în municipiul Chișinău.

Pe ordinea de zi mai figurează modificări și completări la Legea cu privire la rezerva Forțelor Armate, Legea cu privire la comerțul interior, Legea taxei de stat. Deputații vor mai dezbate inițiativele de modificare a Codului electoral, Codului penal, Codului contravențional și Codului funciar.

Plenul Parlamentul va mai discuta proiectul de lege cu privire la controlul de conformitate cu cerințele de calitate pentru fructele și legumele proaspete și va ratifica Acordul de finanțare dintre Republica Moldova și Asociația Internațională de Dezvoltare în vederea realizării Proiectului de înregistrare și evaluare funciară.

Parlamentul se va convoca în ședință plenară joi, 8 noiembrie, începând cu ora 10.00, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus