(foto) I-a împrumutat mâna pentru o fotografie. O tânără a fost cerută în căsătorie, dar nu avea manichiura făcută și a apelat la o dublură

BeFunky-collage (1)

Australianul Jose Borie a decis să-i facă iubitei sale, Diana Le, cerere de căsătorie. Pentru a păstra totul în secret și pentru a nu provoca suspiciuni inutile, José a rugat-o pe Diana să-l ajute să organizeze o petrecere pentru aniversarea (falsă) a părinților lui.

În timpul celebrării, Jose s-a pus brusc pe un genunchi în fața Dianei și a cerut-o în căsătorie. Diana a acceptat cererea lui Jose, dar cuplul s-a ciocnit de o problemă neașteptată.44365825_249353659042212_121306539757618305_n (1)

Diana lucrează în calitate de asistentă medicală la Melbourne și nu are timp pentru a-și face manichiura. Tânăra voia să facă o fotografie cu inelul și să imortalizeze acest moment de neuitat având unghiile îngrijite. Atunci, Jenna, verișoara Dianei, i-a venit în ajutor. Jenna a pus un inel pe degetul ei, iar mâna ei a fost folosită pe post de „dubler”. Cuplul a fost fotografiat în modul în care să nu fie vizibil faptul că a fost mâna altcuiva în cadru.

Безымянный

Ulterior, Jenna a relatat această poveste pe Twitter. Pe pagina personală, tânăra a pus fotografiile, care arată că pentru imaginea perfectă, a fost nevoită și ea să se pună în genunchi, scrie meduza.io.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente