Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru miercuri, 7 noiembrie

pexels-photo-1389102
Foto: rawpixel.com

Miercuri este mijlocul săptămânii de muncă, psihologii spun că aceasta este cea mai dificilă zi la nivel psihologic. Echipa diez te susține și îți recomandă câteva evenimente la care să mergi într-o zi de miercuri cu 13 grade Celsius în termometru.

# Instigare la transparență

No automatic alt text available.

CPR Moldova invită la o discuție despre un subiect care place cetățenilor și displace instituțiilor publice: accesul la informație. Vor fi puse la foc evenimente recente (protestul din 26 august, „extrădarea” cetățenilor turci, privatizarea AirMoldova, ș.a.) și vor fi discutate metode inovative de obținere a informației de interes public. Mai multe detalii găsiți aici. 

# Lansarea cărții „MoArt” de Andreea Russo

Image may contain: 1 person, text

Editura Bestseller vă invită la lansarea cărții „MoArt” de Andreea Russo. Evenimentul va avea loc pe 7 noiembrie 2018, ora 17:00, la Muzeul Național de Artă din Chișinău. Doar în timpul lansării, cartea va putea fi procurată la prețul promoțional de 130 lei (20% reducere). Seara se va încheia cu o sesiune de autografe. Mai multe găsiți pe Facebook. 

# Concert Coral „Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai”

Image may contain: one or more people and text

Pe data de 7 noiembrie, ora 18:00, în Sala Mică a Filarmonicii Naționale se va desfășura un concert coral cu titlul „Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai”. În scenă vor fi Capela Corală Academică „Doina”, directoare artistică și prim-dirijor – Ilona STEPAN, Artistă Emerită, Maestru de cor – Mihai Mihalaș, La pian – Ivan Iliin. Mai multe detalii găsiți aici. 

# Ulrich Baehr – expoziţie de pictură

Image may contain: outdoor and text

La Muzeul Național de Artă al Moldovei va avea loc vernisajul expoziţiei „Idilă şi distrugere“ de pictorul german Ulrich Baehr. Evenimentul se va desfășura începând cu 7 noiembrie 2018, ora 16:00. Mai multe găsiți pe Facebook. 

# Concert Aniversar

Image may contain: one or more people and text

# Consultație gratuită cu Arhitectul

Image result for chisinau

Nu-ți place cum arată orașul Chișinău? Vreai să faci schimbări în cartierul în care locuiești? Ai o idee și dar nu te prea pricepi la amenajări urbane și ai avea nevoie de un sfat? Vino miercuri, 7 noiembrie, între 14.00-18.00 la Casa Presei, of. 507 (str. Pușkin, 22) și discută cu Andrei Vatamaniuc, arhitect (Laboratorul MIEZ / Centrul de Urbanism). Mai multe vedeți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente