05:20:49 24.04.2024
Stiri

Dacă nu-și RESPECTĂ mama, nu te va respecta nici pe tine!

Știri 06.11.2018 17:30 Vizualizări4262 Autor: Ziarul National
Dacă nu-și RESPECTĂ mama, nu te va respecta nici pe tine! sursa: google.ro


Legătura unui copil cu mama sa este probabil cea mai puternică dintre toate.

Primele imagini ale femeii și ceea ce înseamnă a iubi și a respecta o femeie, provin de la prima femeie cu care interacționează și aceasta este mama sa.

Această relație evoluează și se dezvoltă în timp.

Toți copiii își integrează și practică comportamentul pe care îl văd în familie.

Aceasta înseamnă că ei sunt, de asemenea, profund afectați de argumentele și conflictele cu care se confruntă în fiecare zi.

Mai mult, mama care se îngrijește și stilul ei de a fi, atașat fiului, poate avea un impact pe tot parcursul vieții copilului. Cu alte cuvinte, modul în care fiul se comportă în jurul mamei sale, este modul în care se va comporta probabil în jurul femeilor în general, în special în jurul partenerei.

Desigur, nimeni nu vrea să aibă o relație cu cineva care este abuziv, încât nu poate avea o relație sănătoasă și iubitoare.

Acestea fiind spuse, iată semnele care pot prezice cum se va comporta bărbatul într-o relație romantică, bazată pe modul în care își tratează mama și ce fel de relație are cu ea.

Dacă a crescut cu o mamă atentă și iubitoare, el a învățat să fie bun, iubitor, atent și afectiv.

Dacă a avut și o relație strânsă cu mama, va fi mai ușor pentru el să formeze o legătură strânsă cu partenera. El va fi, de asemenea, un om foarte bun, afectuos, iubitor, cald și atent cu femeia sa.

Bărbații care au crescut cu respect față de mamă vor respecta toate femeile. El își prețuiește partenera și o va trata așa cum merită să fie tratată orice femeie.

Dacă nu este atât de aproape de mama sa sau dacă mama lui nu i-a arătat prea multă dragoste și afecțiune, probabil că se va strădui să intre într-o relație.

El va respecta în continuare femeile și va fi deschis pentru o nouă relație, dar în momentul în care lucrurile încep să devină mai serioase și femeia dorește să aibă o relație angajată cu el, se va speria și va căuta modalități de ieșire din relație.

Acest lucru se întâmplă deoarece bărbatul acesta nu era obișnuit să-i ofere dragoste și afecțiune mamei sale, și, de aceea, dând-o unei alte persoane este un teritoriu complet nou pentru el. Nu este imposibil pentru el să ofere dragostea, dar va necesita un pic de răbdare.

Prin urmare, dacă întâlniți pe cineva care este îndepărtat de mama sa, s-ar putea să vă confruntați cu unele dificultăți și provocări, în ceea ce privește relația de cuplu.

S-ar putea să trebuiască să fiți mai deschise și să vă arătați mai mult dragostea față de el, deoarece, probabil că, lipsește și respectul de sine.

Dacă nu este apropiat de mama sa, pentru că aceasta era abuzivă față de el, probabil că nu vă va respecta și va abuza și el alte femei, pentru că are o percepție conform căreia toate femeile sunt rele, din cauza experienței dureroase cu mama sa.

Într-o relație romantică, acest om va face totul pentru a răni femeia cu care se află și va distruge încrederea și stima de sine. Acest om este unul toxic, pentru că a crescut într-un mediu toxic.

Este extrem de greu pentru acest tip de om să afle adevărata iubire pentru că a fost lipsit de iubire în copilărie.

Dacă vă întâlniți cu un bărbat ca acesta, înțelegeți că nu sunteți voi de vină. De asemenea, nu îl puteți schimba. Trebuie să facă pace cu trecutul său, singur.

În general, dacă începeți o relație cu cineva, este bine să acordați atenție modului în care o tratează pe mama sa și dacă este respectuos față de ea.

Pentru că, nu te poți aștepta să te respecte, dacă nu-și respectă mai întâi mama…

Sursa: frumusetesisuflet.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md