Tinerii din regiunea de sud pot participa la Festivalul Regional al Voluntarilor 2018. Cum te înscrii la concurs

vol

Asociația Obștească „Perspectiva” în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Primăria municipiului Cahul, Consiliul raional Cahul invită voluntarii din regiunea de sud să depună dosarele la „Festivalul Regional al Voluntarilor 2018”.

Doritorii pot depune dosarul la următoarele categorii de premiere:

#1. Cel mai activ Tânăr Coordonator de voluntari 2018, formularul de înregistrare aici!

#2. Cea mai activă Organizaţie/Asociaţie Obştească, care promovează voluntariatul în Republica Moldova, formularul de înregistrare aici!

#3. Cel mai activ Tânăr Voluntar 2018, formularul de înregistrare aici!

#4. Cel mai activ Tânăr Jurnalist/Blogger care a promovat voluntariatul pe parcursul anului 2018, formularul de înregistrare aici!

#5. Voluntariatul promovat prin intermediul multimedia, secțiune foto și video, formularul de înregistrare aici!

#6. Cel mai activ grup de inițiativă care a promovat voluntariatul pe parcursul anului 2018, formularul de înregistrare aici!

#7. Cel mai bun proiect/ activitate/ acţiune de voluntariat realizată în 2018, formularul de înregistrare aici!

Festivalul este destinat aplicanților din Regiunea de Sud: Basarabeasca, Cahul, Cantemir, Căușeni, Cimișlia, Ștefan Vodă, Leova, Taraclia. „Festivalul Regional al Voluntarilor 2018” se desfășoară în 2 etape esențiale, perioada de aplicare și Gala de Premiere.

Termenul limită de înregistrare e 25 noiembrie 2018, ora 23:59.

Gala de Premiere se va desfăşura la Cahul – Capitala Tineretului 2018, la 2 decembrie 2018, ora 12:00, în preajma Zilei Internaționale a Voluntariatului (5 decembrie).

Toate detaliile despre modalitățile de depunere a dosarelor de concurs, criteriile de jurizare, data limită de aplicare și orice alte informații utile despre Festivalul Regional al Voluntarilor 2018, sunt expuse în Regulament. Regulamentul concursului Festivalul Regional al Voluntarilor 2018, este disponibil aici.

Această activitate are loc prin intermediul proiectului ,,Parteneriat pentru dezvoltarea tinerilor și consolidarea sectorului de tineret” implementat de Asociaţia Obştească „Perspectiva”, în parteneriat cu Primăria municipiului Cahul, Consiliul raional Cahul în cadrul programului ,,Cahul – Capitala Tineretului 2018”, cu suportul financiar al Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării.

Pentru mai multe detalii, puteți contacta coordonatorul „Cahul – Capitala Tineretului 2018”, Nicolae Mocanu, +373 607 79 700.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente