02:58:11 20.04.2024
Stiri

Zara, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti şi alte branduri ale spaniolilor de la „Inditex” ar putea fi produse şi comercializate în R. Moldova

Economie 05.11.2018 15:40 Vizualizări1890 Autor: Ziarul National
Zara, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti şi alte branduri ale spaniolilor de la „Inditex” ar putea fi produse şi comercializate în R. Moldova


Compania spaniolă de textile „Inditex”, specializată în fabricarea și distribuirea produselor textile de diferite brand-uri, cum ar fi Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Pull&Bear, Bershka, Oysho, Uterque, Lefties și Stradivarius, este interesată să se extindă și în R. Moldova.

Textilele de la această companie ar putea fi produse și comercializate pe viitor și în R. Moldova, a declarat directorul pentru extindere al Companiei „Inditex”, Alberto Varga Garcia, în cadrul unei discuţii telefonice cu Ambasadorul R. Moldova în Regatul Spaniei, Violeta Agrici.

„A fost discutată intenția „Inditex” de a intra pe piața R. Moldova pentru comercializarea produselor sale, în contextul în care este deja prezentă de mai mulți ani pe piețele din România și Ucraina, dar și aspecte legate de posibilitatea prezenței în partea ce ține de fabricarea articolelor textile în centre de producție contractate”, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Actualmente, Compania „Inditex” dispune de peste cinci mii de fabrici în aproximativ 10 arii geografice, care sunt centre de producție cu capacități foarte mari și mii sau sute de mii de angajați (de ex. Maroc – peste 64 de mii, Turcia – peste 100 de mii, Bangladesh – peste 346 de mii, țările din Asia de sud-est - peste 209 mii, China – 258 de mii).


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md