/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Ce spune Dodon despre cele două autospeciale de dispersare a protestatarilor, dăruite de Erdogan

missing
05 noiembrie 2018, ora 12:52

„Către președintele R. Moldova nu au fost făcute astfel de cadouri de autospeciale, la sigur. Au fost făcute față de Guvern, întrebații pe ei”, a declarat Dodon. În același timp, el a precizat că de la partenerii externi el solicită doar pentru interesele și necesitățile cetățenilor.

„Ceea ce solicită alte elemente ale puterii, pentru alte necesități, întrebații pe ei, noi astfel de solicitări nu am făcut”, a mai precizat Dodon.

Amintim că, Filip a declarat că a mulțumit lui Erdogan pentru acest lucru, precizând că „calul de dar nu se caută de dinți”

Amintim că, președintele turc, aflat în vizită oficială în Moldova, a oferit Ministerului Afacerilor Interne două autospeciale de combatere a manifestațiilor în masă. Anunțul a fost făcut chiar de Erdogan, în cadrul unei conferințe de presă, de la Comrat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram