Doi tineri de 18 ani și un minor de 17, reținuți pentru jefuirea și șantajarea unui tânăr de 23 de ani

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi tineri cu vârstele de 18 ani și un minor de 17 ani, originari din capitală, au fost reținuți pe urme fierbinți de către ofițerii de investigații ai Direcției de Poliție a municipiului Chișinău de comun cu polițiștii sectorului Rîșcani, după ce pe data de 30 octombrie curent ar fi jefuit și șantajat un tânăr de 23 ani, în timp ce se aflau într-un apartament de pe bulevardul Grigore Vieru. Suspecții au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile.

În cadrul acțiunilor de investigații și de urmărire penală forțele de ordine au stabilit că victima în timp ce se afla în apartament a fost agresat fizic fiindu-i aplicate mai multe lovituri în regiunea capului și feței și în mod deschis i-a fost sustras telefonul mobil de model „Nokia”, portmoneul cu acte de identitate, cauzându-i un prejudiciu în sumă de 4.650 lei. Ulterior fiind șantajat de indivizi pentru a le transmite mijloace bănești în sumă de 2.500 lei.

În acest context au fost inițiate două cauze penale pentru „jaf” și „șantaj”, pentru care persoanele vinovate riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 de ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...