/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ce poziții ocupă în prezent Radu Albot și alți tenismeni din Moldova în clasamentele ATP și WTA

05 noiembrie 2018, ora 11:54

Alexandru Cozbinov este un alt tenisman din Moldova, care se regăsește în clasamentul ATP, acesta ocupă poziția 1822T.

În același timp, în clasamentul ATP în proba de dublu sunt trei jucători din Republica Moldova. Radu Albot ocupă locul 65, Alexandru Cozbinov este pe locul 915T, iar Alexandru Gozun – pe 990T.

La feminin, liderul clasamentului mondial la simplu printre jucătoarele de tenis din Republica Moldova este Alexandra Perper, ocupanta locului 436 WTA. Aceasta este urmată de Anastasia Vdovenco (locul 817 WTA), Vitalia Stamat (locul 860 WTA) și Adriana Sosnovschi (locul 1224 WTA).

La dublu, Alexandra Perper se află pe poziția 575 în topul mondial, Vitalia Stamat ocupă locul 661 WTA, iar Iulia Helbet – 872 WTA, potrivit datelor Federației de Tenis din Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram