(FOTO) Embargoul lui Putin naște tot mai multe ironii, după ce 50 de rățuște au fost eutanasiate și arse

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Embargoul impus de Kremlin asupra produselor alimentare occidentale duce la acțiuni ridicole. După ce în Republica Tatarstan trei gâște înghețate de proveniență ungară au fost distruse cu buldozerul, 50 de boboci de rață au fost eutanasiați, iar apoi arși, la granița dintre Ucraina și Rusia.

Potrivit presei ruse, care citează un comunicat al Rosselkhoznadzor, un cetățean rus a fost reținut la granița dintre Ucraina și Rusia cu „50 de rățuște de contrabandă”.

„Contrabandistul de păsări este recidivist. Nu este prima dată când a fost prins cu păsări de curte, cumpărate de la Harkov și transportate ilegal peste graniță”, se arată într-un comunicat al Rosselkhoznadzor.

„Rățuștele nu aveau documente de proveniență, așa că s-a luat decizia distrugerii lor”, a declarat Svetlana Zaporojcenko, șefa direcției regionale Belgorod a autorității sanitar-veterinare ruse.

Internauții ruși au reacționat la noua acțiune a autorităților ruse, postând pe rețelele sociale mai multe poze ironice la adresa Kremlinului.

a46105d-gusi

aa96ce9-gusi1

b526567-gusi3


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...