/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Directorul Spitalului nr. 1 din Chișinău, Iurie Dondiuc, și-a dat demisia

02 noiembrie 2018, ora 19:01

Directorul Spitalului Clinic Municipal (SCM) nr. 1 din Chișinău, Iurie Dondiuc, și-a dat demisia. Șeful spitalului nu a confirmat informația, iar reprezentanții serviciului de presă al instituției spun că nu au fost informați deocamdată. Totuși, un anunț în acest sens a fost postat pe pagina de Facebook a Primăriei Chișinău.

Demsia directorului SCM nr. 1 vine în contextul în care atât Primăria Chișinău, cât și Ministerul Sănătății au inițiat anchete de serviciu, pentru a verifica activitatea conducerii spitalului.

Tot azi, Judecătoria Chișinău i-a dat câștig de cauză angajatei spitalului Alla Valenga, doctorița care a fost bătută de soțul unei paciente decedate, în litigiul pe care-l avea împotriva spitalului.

Iurie Dondiuc a fost anterior demis, când la cârma Primăriei Chișinău era Silvia Radu. Ulterior, acesta însă a fost restabilit în funcție de instanță.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram