/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Circulația rutieră pe unele străzi din centrul Capitalei va fi sistată. Care sunt acestea

missing
02 noiembrie 2018, ora 19:24

În perioada menționată, circulaţia transportului public va fi stabilită după cum urmează.

Ruta de microbuz nr. 101 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 103 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 114 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Vasile Alecsandri, str. Alexei Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 116 – de pe str. str. M. Eminescu pe str. București, str. Armenească și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, în perioada 05 – 09 decembrie, va fi sistată circulaţia transportului pe str. Tighina, tronsonul cuprins între străzile Avram Iancu – Alexandru cel Bun, în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a reţelelor de apeduct și canalizare.

Circulaţia transportului public va fi stabilită după cum urmează.

Ruta de microbuz nr. 157 – de pe bd. D. Cantemir pe str. Ismail.

Ruta de microbuz nr. 174 – de pe bd. D. Cantemir pe str. Ismail, str. Alexandru cel Bun şi în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, informăm că în perioada 05 – 09 decembrie 2018, va fi sistat total traficul rutier pe str. Vlaicu Pârcălab, tronsonul 31 August 1989 – București. Restricția de circulație este impusă de necesitatea executării lucrărilor de pozare a rețelelor edilitare.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram