(foto) Trandafirii Silviei Radu. Ministra a pus mâna pe lopată și a revenit la vechea ei dragoste, florile

3

Proaspăta ministră a Muncii, Sănătății și Protecției sociale, Silvia Radu, a ales să planteze 500 de trandafiri în loc să facă politică, în satul Bilicenii Vechi, raionul Sîngerei. Despre aceasta, ministra a menționat într-o postare pe Facebook. 

„Azi, în satul Bilicenii Vechi, raionul Sîngerei, sătenii, copiii și doamna primar Ana Guzun mi-au făcut o surpriză extrem de plăcută. Au zis că mai bine plantăm 500 de trandafiri pe aleea școlii, decât să stăm să facem politică.

Cum mie îmi place să plantez, am pus mâna pe lopată, chiar dacă nu eram eu îmbrăcată prea adecvat. Sper că florile să crească frumos, să le însenineze privirea copiilor și aceștia la rândul lor să aibă grijă de flori și de mediu.

Le mulțumesc tuturor și le transmit toată prețuirea mea pentru atitudinea pe care o au. Sunt adevărați gospodari!”, scrie ministra.

Anterior, la indicația pe atunci a primarei interimare, Silvia Radu, în scuarul catedralei a fost plantat un covor de flori, care a costat municipalitatea două milioane de lei. 

1 2 3 45269017_2126796244037217_866628304734519296_n

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente