‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 19 aprilie, 2024
13.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriInstruire pentru producătorii de lapte privind certificarea HACCP

Instruire pentru producătorii de lapte privind certificarea HACCP

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

La 30 octombrie 2018, proiectul „Asistență Tehnică pentru Programul ENPARD”, împreună cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) și Asociația Fermierilor – Producători de Lapte, a organizat o sesiune de instruire pentru producătorii de lapte din nordul Moldovei.

Expertul junior din cadrul proiectului AT, Dr. Sorin Țolea, a informat participanții despre principiile HACCP și standardele aplicabile la nivel de fermă. El a descris procesul de certificare și a expus cerințele privind obținerea certificării. Suplimentar, el a enumerat toate componentele care reprezintă un plan HACCP pentru o fermă de vaci.

Șeful Direcției pentru politici în domeniul zootehniei din cadrul MADRM, Tatiana Nistorica, a explicat situația curentă din sectorul zootehnic din R. Moldova și a invitat participanții la o discuție pe marginea Programului Național de dezvoltare a sectorului de lapte. Fermierii au adresat întrebări și au lansat propuneri. Seria de sesiuni de instruire privind certificarea HACCP și consultațiile pe marginea Programului Național de dezvoltare a sectorului de lapte vor continua și în alte regiuni ale țării.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›