/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/DOC/ Câți bani se alocă anual din bugetul de stat pentru întreținerea casei de vacanță a președintelui

missing
02 noiembrie 2018, ora 08:45

În același timp, pentru primele șapte luni ale anului deja s-a alocat suma de 1,5 milioane de lei. Informațiile se conțin într-un răspuns al Cancelariei de Stat oferit Centrului de Politici și Reforme CPR).

În cadrul aceleiași solicitări, CPR a cerut și informații privind ce lucrări de reparație au fost efectuate, care au fost costurile totale, cum a fost selectată compania care a prestat serviciile și, mai ales, din ce fonduri au fost susținute. În spațiul public au apărut nenumărate articole despre faptul că pentru renovarea reședinței de serviciu din satul Condrița au fost cheltuiți mult mai mulți bani decât au fost alocați. Președintele Dodon a dat asigurări publice că “nici un ban nu s-a cheltuit din bugetul de stat”. Însă, în timp ce Cancelaria de Stat a redirecționat centrul spre instituția prezidențială, aparatul președintelui afirmă că este în imposibilitatea de a oferi informația solicitată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram